CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, October 20, 2008

ketandusan isu terlampau....

Assalamualaikum.... salam ASPIRASI untuk mahasiswa bersatu....
ProM nampaknya sudah ketandusan isu dan idea yang bernas sekarang.... setelah menimbulkan isu ketua aspirasi.... kini giliran pegawai BHEPP pulak... aku terbahak2 ketawa pagi td.... kwn aku bgtau suh bkak tgk blog proM... sampai terguling2 kat lantai aku ketawa(hiperbola jerk....) membaca blog dieorg 2.... mmg ProM ketandusan terlampau isu sekarang..... sedih2...
ader ke ckp En Eruwan terlibat ngan rasuah, boleh beli vios skrg.... eja nama en eruwan pun salah... kehkhkehkeh... apa da.... pasal nak naik pangkat 2 aku pun xtau la pulak.... dia dapat cerita dari mana.... rasanyer kalau TNC baca pun mahu tergelak gak nie.... seorg pegawai yg jujur cam En Eruwan pun nak kata macam2.... erm... kawan oi.... beliau dah kerje 5 tahun kat USM sebagai penolong pendaftar, N41... masih belum berkeluarga.... mmg boleh sgt la beliau pakai vios... tunang kawan aku, baru je kerje beberapa bulan ngan government... dah boleh pakai vios... inikan org yg dah kerje 5 tahun.... abg aku pun baru kerje 2 tahun, boleh pakai vios gak... aduh... ceteknyer pemikiran proM.... gano nie nok maju demo wehhh????? kalau g2... pg la report kat BPR pasal tunang kwn aku... ngan abg2 aku sekali pun boleh.... lucu2.... hahahaahaha....( sori nik... bagi contoh tunang ko... tp cantik vios dia...) hehehehe....

2 comments:

promahasiswausm said...

Mereka nak report tentang dokument salah guna kuasa dlm perlantikan Ketua Penolong Pendaftar. Itu dokumen sivil lah. Bab vios itu, salah satu yg diragui. Kau lagi cetek sebab suruh orang report BPR berhubung kawan2 kau. Mcm ini ke pemimpin kangkong aspirasi?

::STUDENT USM::

naca said...

ni la sebenarnya pemimpin PROM....